Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Vedení města Otrokovice se sešlo s obyvateli místní části Střed a Újezdy

Letos druhá beseda vedení města s veřejností, v plánované sérii setkání, se uskutečnila ve čtvrtek 7. října v budově Otrokovické BESEDY. Diskutovat s občany přišla starostka města Hana Večerková, místostarosta Ondřej Wilczynski a členové Rady města Otrokovice Vratislav Podzimek a Michal Drábek. Přizván byl také Vladimír Plšek, jednatel Technických služeb Otrokovice.
beseda
 

 
 

V úvodu starostka informovala veřejnost o aktuálních tématech ve městě a plánovaných i realizovaných investicích v místní části. Zmínila například v letošním roce dokončené rekonstrukce chodníků, nové parkovací stání, cyklostezku, zahrady na ZŠ T. G. M., opravu lávek přes Dřevnici, skatepark, fasádu Otrokovické BESEDY, bezbariérovou zastávku či dvě nové ulice. Nově lidem slouží i parkovací místa u polikliniky, kde aktuálně probíhá rekonstrukce dětského oddělení. Mezi plánovanými zazněla zmínka o dalších úpravách chodníků, rekonstrukcích dětských hřišť, bytové výstavbě i projekčních pracích v lokalitě Laziště. Hovořilo se i o připravované regeneraci sídlišť s tím, že jako první projde proměnou sídliště Trávníky, kde město aktuálně žádá o dotaci.

Také připomněla aplikaci Hlášení závad, která je umístěna na webových stránkách města, kde mohou občané upozornit na určitý problém v jednotlivých lokalitách a činnost komisí pro místní části, na které se lidé mohou také obracet.

Obyvatele místní části Střed a Újezdy nejvíce zajímala problematika spojená s rekonstrukcí ulice Čechova. Další dotazy se týkaly například zdvojkolejnění železnice Otrokovice – Vizovice či nové výstavby. Lidé si stěžovali na mezilidské vztahy a bezohlednost některých spoluobčanů. „Následující veřejná beseda se uskuteční ve čtvrtek 11. listopadu v 17 hodin v domě s pečovatelskou službou na ulici Hlavní. Zváni jsou především obyvatelé Trávníků a Přednádraží,“ pozvala veřejnost na další setkání starostka Hana Večerková.

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 14.10.2021 / 14.10.2021

Líbí se?

 49% |  51%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Prosinec 2021 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
48. týden293012345
49. týden6789101112
50. týden13141516171819
51. týden20212223242526
52. týden272829303112
1. týden3456789

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 653


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém