Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Povinné informace k výkonu spisové služby města

 

 
 
Zveřejnění informací o provozu podatelny Městského úřadu Otrokovice a o podmínkách přijímání dokumentů dle vyhlášky č. 259/2012 Sb., o podrobnostech výkonu spisové služby, ve znění pozdějších předpisů:

  • Adresa pro doručování dokumentů v analogové (listinné) podobě, která je současně adresou pro doručování dokumentů v digitální podobě doručovaných na přenosných technických nosičích dat (datových nosičích):
Městský úřad Otrokovice
podatelna
nám. 3. května 1340
765 02 Otrokovice
  • Úřední hodiny podatelny:
Každý pracovní den 07:00 - 18:00 hodin.
  • Elektronická adresa podatelny:
  • Identifikátor datové schránky města:
jfrb7zs
  • Další možnosti elektronické komunikace, pokud je město jako veřejnoprávní původce připouští:
Elektronické podání je možné předat na datovém nosiči (CD/DVD/USB flash disk) 
  • Přehled dalších datových formátů dokumentů obsažených v datové zprávě, ve kterých město jako veřejnoprávní původce přijímá dokumenty v digitální (elektronické) podobě, včetně jejich technických, popřípadě jiných parametrů:
Povolené formáty příloh elektronických podání zaslaných na elektronickou adresu podatelny  nebo předávaných na datových nosičíchjsou: cer, crt, csv, doc, docx, dgn, dwg, edi, fo, gif, html, htm, isdoc, isdocx, jfif, jpeg, jpg, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpg, mp2, mp3, odp, ods, odt, pdf, pk7, png, ppt, pptx, p7b, p7c, p7f, p7m, p7s, rtf, tiff, tif, tst, tsr, txt, wav, xls, xlsx, xml, xsd, zfo, zip.
Přípustné formáty datové zprávy dodávané do datové schránky jsou stanoveny vyhláškou č. 194/2009 Sb., o stanovení podrobností užívání a provozování informačního systému datových schránek, ve znění pozdějších předpisů.
  • Přehled přenosných technických nosičů dat (datových nosičů), na kterých město jako veřejnoprávní původce přijímá dokumenty v digitální (elektronické) podobě, včetně jejich technických parametrů:
Povolené přenosné technické nosiče dat jsou: CD, DVD, USB Flash disk.
  • Způsob nakládání s datovými zprávami, u kterých byl zjištěn výskyt chybného datového formátu nebo počítačového programu, který je způsobilý přivodit škodu na informačním systému města nebo na informacích zpracovávaných městem jako veřejnoprávním původcem:
Odesílateli datové zprávy, u které byl zjištěn výskyt chybného datového formátu nebo počítačového programu, který je způsobilý přivodit škodu na informačním systému města nebo na informacích zpracovávaných městem je zaslána zpráva o odmítnutí přijetí dotčené datové zprávy.
  • Důsledky vad dokumentů podle § 4 odst. 2 a 3 vyhlášky č. 259/2012 Sb.
Pokud město zjistí, že doručený dokument v analogové (listinné) podobě je neúplný nebo nečitelný, a je schopno určit odesílatele tohoto dokumentu a kontaktní údaje odesílatele, vyrozumí odesílatele o zjištěné vadě dokumentu a stanoví další postup pro její odstranění. Nepodaří-li se městu vadu doručeného dokumentu ve spolupráci s jeho odesílatelem odstranit, pak takový dokument dále nezpracovává. Není-li město schopno určit odesílatele doručeného dokumentu, který je neúplný nebo nečitelný, a kontaktní údaje odesílatele, dokument dále nezpracovává. 

Město postupuje obdobně, pokud zjistí, že doručený dokument v digitální (elektronické) podobě včetně datové zprávy, v níž je obsažen, je neúplný, nelze jej zobrazit uživatelsky vnímatelným způsobem, obsahuje škodlivý kód, není v datovém formátu, ve kterém město přijímá dokumenty v digitální (elektronické) podobě, nebo není uložen na přenosném technickém nosiči dat (datovém nosiči), na kterém město přijímá dokumenty v digitální (elektronické) podobě, je-li k doručení dokumentu užito přenosného technického nosiče dat.

 
Zveřejnil: Bc. Martin Maňásek
Vytvořeno / změněno: 8.3.2022 / 8.3.2022

Líbí se?

 50% |  50%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Březen 2024 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
9. týden26272829123
10. týden45678910
11. týden11121314151617
12. týden18192021222324
13. týden25262728293031
14. týden1234567

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 668


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém