Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Pohoda, hudba, zábava – to je festival Lážo Plážo Fest

Otrokovické Lážo Plážo se objevilo na mapě tuzemských festivalů v roce 2019 a město Otrokovice je jeho hrdým partnerem. Hned po prvním ročníku sklidilo obrovský úspěch. Našlapaný program, strategické místo v blízkosti rozlehlé vodní plochy nebo řada gastronomických specialit. To všechno se na celkovém zážitku podepsalo. A podle slov organizátorů by tomu nemělo být jinak ani letos.
lazo
 

 
 

Třetí ročník festivalu, který se koná na otrokovickém Štěrkovišti, proběhne premiérově ve dvou dnech 17. a 18. června. „Věřím, že letos bude všechno ještě daleko komplexnější než v letech předchozích. Už jenom skutečnost, že program protkává pop, rock, alternativu i rap, je docela mimořádná, protože takovou cestu nevolí každý festival,“ nahlíží za oponu akce její zakladatel Honza Svoboda. Do mainstreamového proudu organizátoři vměstnávají i méně známé avšak velmi kvalitní interprety. „Třeba takovým pěkným příkladem pro letošek, vezmeme-li si do ruky program festivalu Lážo Plážo, je raper Gleb, nebo energii rozdávající kapely Elektrick Mann či Fast Food Orchestra. Takže co se muziky týče, tam určitou odlišnost najdeme, ovšem věřím, že naší silnou stránkou můžou být služby pro návštěvníky,“ míní Honza Svoboda. Nově bude k dispozici třeba kemp, parádní sociální zázemí a svědomitě připravené občerstvení, protože i dobrý gastro zážitek dělá festival výjimečným. „Ke skvělému playlistu a maximální pohodě patří i dobré jídlo, tak věřím, že si každý v naší gastro zóně vybere, na co bude mít chuť. Osobně se moc těším třeba na mexický street food Tož Tacos nebo skvělé fresh poké z Bowls and Rolls ze Zlína. I já ale na podobných akcích ráda zhřeším, takže si rozhodně nenechám ujít legendární langoše ‚od Marcela‘ nebo skvělý řecký gyros,“ vyjmenovává Bára Šindelková, která připravila šťavnaté menu Lážo Plážo Festu.

Celý festival je bezhotovostní. „Místo vytahování peněženky z kapsy pokaždé, když budete chtít zaplatit, stačí jen přiložit náramek. Pak se ozve pípnutí a vy budete vědět, že máte zaplaceno,“ říká Honza Svoboda.

Atmosféru celého festivalu dokonale utváří a doplňuje Štěrkoviště. Jedinečné spojení tak nabídne hudební festival, koupání a pohodu na pláži v jednom. „Lážo Plážo Fest podporujeme od samotného začátku. Navštívila jsem oba dosavadní ročníky a bylo příjemné sledovat, jak se lidé výborně baví. Festival tohoto formátu se do Otrokovic skvěle hodí, a jsem ráda, že jsme jeho součástí. V loňském roce jsme navíc dokončili rekonstrukci mol a dětského hřiště. Z obou se okamžitě stala oblíbená atrakce a určitě potěší i návštěvníky festivalu. Hudební produkce v otevřeném prostoru přivede do Otrokovic mladé. Věřím a budu ráda, když se sem vrátí i mimo dny festivalu a užijí si u nás léto,“ uzavřela starostka města Otrokovice Hana Večerková, která převzala nad festivalem záštitu.    

 

 

 

 

 

Další informace:

Lenka Vaculová

tisková mluvčí města Otrokovice

+420 723 606 758, +420 577 680 449

vaculova@muotrokovice.cz

www.otrokovice.cz

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 4.5.2022 / 4.5.2022

Líbí se?

 53% |  47%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Srpen 2022 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
31. týden1234567
32. týden891011121314
33. týden15161718192021
34. týden22232425262728
35. týden2930311234
36. týden567891011

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 651


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém