Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Děvčata z Otrokovic sbírala medaile na závodech v gymnastickém aerobiku

Úspěšnou účast ve třetím kole Poháru federací konaném v Praze má klub Gymnastického aerobiku BK Otrokovice. Děvčata na stupních vítězů stála celkem šestkrát, z toho třikrát na prvním místě.
ga bk
 

 
 

V zápolení česko-slovenských závodnic se svěřenkyně trenérky Barbory Karlíkové neztratily. V silné konkurenci, kdy o konečném umístění rozhodovaly setiny bodů, zvítězila v kategorii 6 – 8 let Inna Volková a bronz získala Emma Čablová. Těsně za stupni vítězů skončila na čtvrtém místě  Markéta Vaculová. „Velká pochvala ale patří i zbytku našich mladších děvčat, které bojovaly se svými sólovými sestavami,“ pochválila děvčata trenérka Barbora Karlíková. V téže věkové skupině získaly Emma Čablová, Markéta Vaculová, a Inna Volková společně také bronz v kategorii trojic a spolu s Eliškou Srnovou a Karolínou Tkadlecovou vyhrály v kategorii pětic.

Velký úspěch slavily v kategorii team tria Eliška Srnová, Zuzana Sedláčková a Sofie Ševečková, když se postavili na stupních vítězů na první místa. Na stříbrné medaile v kategorii team group dosáhla děvčata ve složení Ema Ambruzová, Johana Ambruzová, Zuzana Sedláčková, Karolína Doleschalová, Nicole Pejšova a Sofie Ševečková, přičemž většina z této šestice má teprve čerstvě šest let.

V kategorii Nd, tedy starších děvčat ve věku 9 – 11 let, se nejlépe vedlo v sólové kategorii Veronice Klofáčové, která se umístila na krásném 7. místě v konkurenci 48 soutěžících. „Starší kategorie je naplněna soutěžícími, které mají bohaté zkušenosti se závody. Vzhledem k tomu, že náš klub funguje tři roky, je těžké se porovnávat s konkurencí. Pokrok jde ale jasně vidět. Holky se poctivě připravují v tělocvičně i doma a věnují přípravě maximum času. Věřím proto, že brzy přijde i jejich chvíle. Stejně jako malým, i větším holkám patří velká pochvala, že vše zvládají, dokáží ze sebe vymáčknout maximum a nenechají se odradit. Kromě již jmenovaných jde o Terezu Ernestovou, Annu Tkadlecovou a Sofii Běhávkovou. Zvlášť zmíním ještě Anetu Matějíčkovou, která se posunula do kategorie 12 – 14 let a je naší nejstarší závodnicí. Za dobu co trénuje, také udělala velký kus práce. Poděkování patří i rodičům, kteří děti podporují, fanouškům, kteří nás ženou dál a také městu Otrokovice, bez jehož podpory by naše fungování bylo mnohem obtížnější,“ uvedla Barbora Karlíková za celý tým GA BK Otrokovice.   

 

 

 

 

Další informace:

Lenka Vaculová

tisková mluvčí města Otrokovice

+420 723 606 758, +420 577 680 449

vaculova@muotrokovice.cz

www.otrokovice.cz

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 11.10.2022 / 11.10.2022

Líbí se?

 48% |  52%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Červenec 2023 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
26. týden262728293012
27. týden3456789
28. týden10111213141516
29. týden17181920212223
30. týden24252627282930
31. týden31123456

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 2148


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém