Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Otrokovice o víkendu ožijí cyklojízdou, Otrokovickým Michalfestem a Michalskou poutí

Už tento víkend se v Otrokovicích uskuteční tři tradiční akce – Otrokovický Michalfest, Michalská pouť a Hobby cyklojízda Dubnica nad Váhom – Otrokovice. Program, který nabídne zábavu pro děti i dospělé, začne v sobotu 25. září.
michalfest
 

 
 

Vše odstartuje sobotní Otrokovický Michalfest. „Návštěvníci se mohou těšit nejenom na celou řadu regionálních kapel, jako je například Feryho fóry či Minami, ale speciálním hostem bude i vítěz druhé řady SuperStar Vlasta Horváth s kapelou,“ vyjmenoval Dalibor Dědek, dramaturg Otrokovické BESEDY, která všechny tři akce pořádá. Součástí Otrokovického Michalfestu bude ve zcela netradičním termínu Hobby cyklojízda 2021. Do ní se v letošním roce přihlásilo rekordních 196 účastníků. Start jízdy je v deset hodin dopoledne na Slovensku u Městského úřadu v Dubnici nad Váhom, cíl bude v Otrokovicích před hotelem Baťov - Společenský dům. Trasa měří celkem 87 kilometrů. „Příjezd prvních jezdců ke Společenskému domu se očekává po poledni, ale cílová aréna s hudbou včetně kvalitního občerstvení bude připravena již od 10.30 hodin. Kolem 14.30 hodin bude na pódiu vyhlášení nejlepších jezdců cyklojízdy.  Melodie první kapely se rozezní v 16 hodin a zábava potrvá až do 21.45 hodin,“ upřesnil jednatel Otrokovické BESEDY Filip Pastuszek s tím, že po celý den budou v provozu pouťové atrakce v ulici Tylova za Společenským domem.

I nedělní Michalská pouť nabídne bohatý kulturní program. Ten začne v devět hodin ráno vystoupením dechové kapely DH Holóbkova Mozeka. „Jako zvláštní host vystoupí v jedenáct hodin dopoledne syn Františka Nedvěda Vojta Nedvěd & Tie break, který potěší návštěvníky výběrem hitů bratrů Nedvědových,“ doplnil dále Dalibor Dědek.

Letošní akce bude obohacena o Vysmátou pouť, kterou pořádá společnost E.on. Ta nabídne zdarma atrakce pro celou rodinu.  Součástí bude prodej cukrové vaty a limonády, výtěžek bude věnován na podporu SOS dětských vesniček. Program Michalské pouti potrvá až do 18.15 hodin. 

„Jak Otrokovický Michalfest, tak i Michalská pouť budou zdarma. Nicméně bych chtěl všechny požádat, aby dodržovali vládou nařízená opatření a pro případnou kontrolu měli u sebe potvrzení o ukončeném očkování, či prodělané nemoci, nebo antigenním či PCR testu. Děkuji všem za trpělivost a věřím, že se všichni dobře pobavíme,“ vzkázal závěrem jednatel BESEDY.

 

Kompletní program ke všem třem akcím lze nalézt na webových stránkách Otrokovické BESEDY www.otrokovickabeseda.cz.

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 23.9.2021 / 23.9.2021

Líbí se?

 49% |  51%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Březen 2024 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
9. týden26272829123
10. týden45678910
11. týden11121314151617
12. týden18192021222324
13. týden25262728293031
14. týden1234567

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 676


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém